22 de març del 2018

Sortida a la Mola (Dissabte 24 de Març)

Estimades famílies,

com ja sabeu aquest dissabte està prevista la sortida a la Mola. El punt de sortida serà l'aparcament de Can Robert, que hi ha al peu de la muntanya, i des d'allà anirem tirant cap amunt, cadascú al seu ritme, tot gaudint del paisatge i la bona companyia.  La trobada es farà a les 9:30 a l'aparcament de can Robert. Deixeu el cotxe allà aparcat i aneu fins davant de la masia per començar a pujar. Si algú arriba més tard de les 9:30, ja ens atraparà. Una vegada a dalt, i a causa de la diversitat de ritmes que hi haurà, ens esperarem fins les 12:30 on ens farem un foto tots plegats. A partir d'aquí, qui vulgui ja podrà tornar a baixar o si ho preferiu us podeu quedar a dinar uns entrepans, cada família es pot organitzar com vulgui.

Ara bé, pel que sembla, la predicció meteorològica no pinta gaire bé. Els serveis meteorologics han previst pluja per aquest dissabte. En aquest cas, evidentment suspendrem la sortida.  Com que totes les famílies esteu connectades per watsapp, el mateix dissabte en cas de pluja us comunicarem l'anul·lació de la sortida a les 8 del matí a través de les delegades de cada grup. A les fotos de baix us deixem uns links del punt de trobada i de la previsió meteorològica.

Així doncs, creuarem els dits, a veure si el sol treu el nas, i us demanem que estigueu atents i atentes als grups de watsapp.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada