20 de març del 2018

DESCOBRIM TERRASSA: Festa de cloenda


Estimades famílies,

com ja sabeu portem tot el mes treballant un projecte de Terrassa. El divendres dia 23 acabem el trimestre, i també el projecte, i farem una festa de cloenda per tal que pugueu veure el resultat de tants dies de feina, investigació, aprenentatges i diversió.

Així doncs, el divendres  a partir de les 15:15 podreu anar entrant a l'escola i us tindrem preparat un recorregut protagonitzat per les i els  alumnes, on podreu anar veient les diferents temàtiques que hem treballat. Anireu entrant en grups de 15-20 persones i us aniran guiant pels diferents espais de l'escola. Les famílies podreu anar entrant fins a les 15:50 per fer el recorregut sencer guiat. Al final de recorregut ens trobarem tots i totes al pati de baix, i junts ballarem l'Estapera, una dansa tradicional de Terrassa.

Estem super emocionats, i esperem que gaudiu amb tot el que us explicarem que hem après! Si alguna família arriba més tard de les 15:50, no patiu. No us podrem fer la ruta guiada, però us deixarem entrar perquè pugueu venir a ballar a baix amb nosaltres.

En el moment de recollir, tots els nens i nenes aniran a les seves aules, i els anireu a recollir allà, on podreu acabar de veure els passadissos i tot el que faci falta.
Us esperem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada