7 de març del 2018

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA


Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu hi ha convocada una vaga per demà dijous dia 8 de març. Aquesta convocatòria pot ser en forma de vaga de 24 hores o bé de dues hores de 11:30h a 13:30h. El dret a vaga és un dret individual i per tant fins el mateix dia de la convocatòria cap treballadora o treballador està obligada a comunicar la seva decisió. No obstant això, us comuniquem que en un principi un 12% del professorat seguirà la vaga de dues hores i un 6% la farà de tota la jornada, per tant l'activitat lectiva d'algun grup es veurà afectada, deixant de fer les activitats habituals però garantint àmpliament els serveis mínims.
El menjador i les activitats extraescolars es duran a terme amb normalitat.

L'escola dedicarà la jornada a la dona, duent a terme ja sigui a nivell d'aula i/o de centre activitats de sensibilització sobre la importància del paper de les dones tant en l'àmbit familiar com professional o acadèmic, i centrant-nos en dones de Terrassa com a protagonistes lligant-ho així amb el projecte de Terrassa.

Tot i que també volem manifestar que la coeducació i el foment de la igualtat efectiva entre dones i homes és un principi rector del nostre projecte educatiu i així ho treballem a diari.
Atentament,

L'equip directiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada