18 de gener del 2020

DIA FORA PLÀSTICS

Benvolgudes famílies,

Com ve ja sabeu, el pròxim 23 de gener, a l’escola, celebrarem el DIA FORA PLÀSTICS i ens adrecem a vosaltres perquè tingueu coneixença del projecte i en sigueu partícips. 

Des de l'escola volem reduir el consum del plàstic en tot l'entorn educatiu i per a aquest motiu també necessitem la vostra ajuda. Amb els nens i nenes de l’escola durem a terme un seguit d’activitats relacionades amb el tema que ens pertany, fent-los conscients de la problemàtica dels residus plàstics en tot el món. 

Per tant, a partir del dia 23 de GENER prendrem les següents mesures: 

- Els esmorzars es portaran a l’escola dins la taifa (carmanyola/bossa...) sense cap tipus d’embolcall (paper d’alumini, plàstic film, plàstic), si algun nen o nena porta aquests residus plàstics se’ls retornarà dins la bossa.

- A les sortides els i les alumnes hauran de portar cantimplora per als líquids i no portar alumini ni paper film embolicant els entrepans.

Des de l'escola vetllarem perquè l'empresa encarregada dels picnics busqui alternatives i solucions per no utilitzar residus plàstics




Aquest projecte s’iniciarà el dia 23 de gener i s’instaurarà a l’escola de manera permanent.

Moltes gràcies per la vostra atenció i estem molt contents de posar en pràctica aquesta iniciativa que afavorirà el nostre entorn i el medi ambient.

L’equip de mestres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada