14 de novembre del 2019

COMUNICAT INSTITUT ESCOLA

 Benvolgudes famílies, Aquest any iniciàvem el curs amb el lema Caminem junts! I junts hem arribat on som avui, 9 anys després, i gràcies, en part, a les reivindicacions de les famílies, el Departament d'Educació ha decidit que el nostre centre esdevindrà el proper curs escolar Institut -escola (IE) Sala i Badrinas.
Així doncs començarem el proper curs 2020-2021 amb dos grups de primer d'ESO que s'emplaçaran a l'edifici de l'actual escola Auró. El nostre Institut Escola estarà situat en una planta d'aquest edifici a on hi tindran cabuda tots els espais necessaris per fer una bona secundària i per poder continuar el nostre projecte educatiu. Aquesta ubicació ens beneficia a l'hora de poder organitzar les activitats que com a IE farem conjuntament ja que facilita la mobilitat tan d'alumnes com de mestres.
Per altra banda, els horaris s'adaptaran a un centre d'IE i per tan queda garantit el servei de menjador escolar.
Tal com ens han comunicat estarem dins d'aquest edifici durant els propers tres/quatre cursos fins que s'acabi la construcció de l'edifici situat als terrenys de l'antiga fàbrica Sala i Badrinas, que serà el nostre Institut-Escola definitiu i tindrà dues línies.
Tant l'escola com l'AMPA estem molt il·lusionades en engegar aquest nou projecte, un repte pedagògic i professional que anirem construint mica en mica i conjuntament tal i com hem fet fins ara.
A mesura que anem rebent més detalls us anirem informant, ja que són molts aspectes els que s'han d'acabar de concretar i a finals de gener farem la primera reunió amb les famílies dels alumnes de Cicle Superior que són els que obriran aquest nou camí.

Atentament,

L'EQUIP DIRECTIU i l'AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada