29 de març del 2019

SANT JORDI

Benvolgudes famílies

Tot i que falten dies perquè arribi la diada de Sant Jordi us volem recordar un parell d'informacions importants a tenir en compte perquè tot rutlli bé.

Per la setmana del 8 al 12 d'abril cada nen/a haurà de portar un llibre de casa per poder intercanviar-lo per un altre llibre. Sense posar el nom. Adequat al seu nivell, ja que l'intercanvi es fa amb els companys de nivell. Cal donar el llibre a les tutores. És important que el llibre no estigui ni guixat ni estripat i en bones condicions (si no fos així, us tornaria a arribar el llibre a casa). La tutora donarà una moneda d'intercanvi i, amb aquesta, el nen/a podrà canviar-la pel llibre que més li agradi. El nen/a que no porti llibre no podrà fer l'intercanvi. Les monedes les guardarà la tutora fins al dia de Sant Jordi.

Pel mateix dia de Sant Jordi (dimarts 23 d'abril) cada nen/a haurà de portar a l'escola un coixí per llegir còmodament a qualsevol lloc de l'escola, al pati, a la biblioteca, a l'aula, ... És molt important que estigui ben marcat amb el nom.

Moltes gràcies,

L'equip de mestres.

1 comentari: