22 de febrer del 2019

FIRA DE LA CIENCIA






L'Escola Sala i Badrinas té el plaer de convidar-vos a la nostra
FIRA DE LA CIÈNCIA

Durant la tarda del proper dimecres dia 27 de febrer, els nens i les nenes de l'escola exposaran el treball que s'ha estat duent a terme durant el mes de la ciència. La fira consistirà en una exposició i demostració dels diferents ambients que s'han treballat durant el projecte, explicacions dels científics i científiques que s'han treballat als diferents nivells i una presentació sobre el procés d'elaboració de l'aula de ciències.

Totes les famílies hi sou convidades a partir de les 15:10h.

Cal tenir en compte que la visita serà lliure pels diferents espais de l'escola, no hi ha un ordre establert, així que us recomanem començar per la zona dels vostres fills i filles, així evitarem aglomeracions i cues. Trobareu grups d'alumnes que us faran les diferents explicacions dels ambients i els científics i científiques distribuïts de la següent manera.

- Ambients d'educació infantil: aules de P3, P4 i P5, menjador, psicomotricitat i english.
- Ambients d’inicial i mitjà: pati de baix.
- Científics i científiques: pels passadissos de les diferents aules.

Per altra banda, els alumnes de cinquè ens han dissenyat l'aula de ciències. I ens explicaran tot el procés que han seguit per dissenyar-la: entrevistes a professionals, mesures de l'espai, elaboració d'un pressupost,  recerca de material i mobiliari, comandes, etc. Es duran a terme tres exposicions simultànies amb visita inclosa a l'aula de ciències en el següent horari:

1r torn: 15:15 A 15:35     AULA 5A, 5B, 4A i 4B 
2n torn: 15:35 a 15:55     AULA 5A, 5B, 4A i 4B 
3r torn: 15.55 a 16:15      AULA 5A, 5B, 4A i 4B 
Us animem a totes les famílies que pugueu a venir a la fira de la ciència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada