15 de juny del 2018

ÚLTIM DIA DE CURS

Activitats programades per a l'últim dia de curs 2017 - 2018

22 de juny
(si us plau, llegiu amb atenció)
Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu aquest curs està a punt de finalitzar i l'últim dia, divendres 22 de juny, volem celebrar-ho com cal. Els nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial (p3,p4,p5,1r i 2n) farem una gimcana d'aigua a l'escola, per tant hauran de portar de casa el banyador, roba de recanvi. xancles ben agafades, crema solar posada i una tovallola, tot ben marcat amb el nom. El servei de menjador i extraescolars funcionaran amb normalitat.

Els nens i nenes de tercer anem a passar el dia a la platja de Vilanova i la Geltrú. Aquell dia haureu de portar una motxilla amb roba de recanvi i una tovallola. Els nens i nenes vindran amb el banyador posat a sota i roba ben còmode. Caldrà que vinguin amb la crema solar posada, i que en portin un pot a la motxilla per poder-ne tornar a posar a mig matí. Després de banyar-nos dinarem a un parc que hi ha al costat de la platja i a partir de les 3h ja ens podeu recollir a l'escola. Com sempre els que teniu pic-nic
Serà un dia genial per acomiadar el curs!!!

Els nens i nenes de quart anirem a passar el dia a les instal·lacions de l'atletic de Terrassa. Allà farem hoquei i pàdel i jocs aquàtics a la piscina. Per tant hem de venir amb la roba d'educació física i bambes i una motxilla amb la tovallola, xancles, banyador i gorro de piscina.  Després dinarem allà mateix i ens podreu recollir a les 3h a l'escola.
Serà un dia ple d'esport i diversió per acabar bé el curs!


IMPORTANT:
Necessitem familiars voluntaris per la festa de l'aigua del proper dia 22 en horari de matí 9h a 13. Qualsevol adult que pugui col·laborar, sigui o no voluntari adscrit, pot posar-se en contacte amb secretaria i especificar l'horari que vol col·laborar.  

telf. 937842395
a8070040@xtec.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada