21 de desembre del 2015

CONCERT A L'AUDITÒRI

AQUÍ SOTA TROBAREU UN RECULL DE FOTOGRAFIES FETES DURANT EL CONCERT, SI VOLEU VEURE ELS VIDEOS QUE HEM GRAVAT ANEU AL BLOG DE L'AULA DEL VOSTRE FILL (NET, NEBOT,...).



3 comentaris:

  1. Cada curs us supereu! Enhorabona!!! El concert ha sigut senzillament genial, hem disfrutat moltíssim amb els pekes de l'escola i ens hem emocionat amb els més grans, tots ho han fet requetebé. Què haig de dir jo que se m'omplien els ulls de llàgrimes d'emoció i orgull de veure com aprenen i com creixen els meus tresors.

    ResponElimina
  2. Un concert fantàstic! ... és el millor en els 5 anys de vida de l'escola, sens dubte! ... però això té una part bona i una dolenta. La bona és que cada cop ho feu millor ... la "dolenta", és que cada cop deixeu el llistó més alt i any rere any ho heu de fer millor! ... bé, de fet, això no és dolent perquè és un estímul que fomenta l'esperit de superació, o sigui, una de les forces que ens fa avançar i superar-nos cada dia ;-) ... Felicitats i Bones Festes!

    ResponElimina
  3. un concierto hermoso yo no pude contener las lagrimas ,,todos en la escuela han hecho un gran trabajo Felicidades a ese gran equipo que tiene sala y badrinas ,ferran es un gran diector que se preocupa por cada alumno en especial ,arriba sala y badrinas!!!

    ResponElimina